Produse

Birotica si Papetarie: Diversitate, promtitudine si incredere. Acestea sunt calitatile care descriu cel mai bine sistemul nostru de valori. Prin gama diversificata de produse urmarim sa acoperim toate solicitarile si asteptarile clientilor nostri. Receptivi la evolutia pietei, ne adaptam mereu realitatii din domeniu, astfel incat sa devenim mai puternici furnizor de papetarie si birotica  afla mai multe ….

Cartuse | Imprimante: Va oferim orice imprimante si  consumabil de imprimanta si copiator original: Brother Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Kyocera-Mita, Lexmark, Oki, Panasonic, Philips, Samsung, Xerox sau compatibil.. afla mai multe..

Reumplere Cartuse: Consumabilul trebuie sa fie in stare buna de functionare; in caz contrar, reconditionarea acestuia nu este inclusa in pret si difera de la model la model. Pentru o mai buna functionare a consumabilului dumneavoastra, la predarea acestuia pentru reumplere(reincarcare), acesta trebuie adus inainte de a se consuma toata cerneala din el ..afla mai multe